Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Sobota, 24 Luty 2024r.
1.04.2016 Pożegnanie Andrzeja Jagodzińskiego
Dodano: 4 Kwiecień 2016r. 08:23

W restauracji centrum handlowego „MILA” w Międzychodzie, dyrekcja, kierownictwo oraz pracownicy Rejonu Dystrybucji (RD) Międzychód  uroczyście pożegnali swoich kol. Andrzeja Jagodzińskiego i  Andrzeja Rembacza dyspozytorów Rejonowej Dyspozycji Ruchu w RD Międzychód. Obaj Andrzeje postanowili przejść na zasłużony odpoczynek od pracy zawodowej, i skorzystali z oferty PDO w Enea Operator.

Kol. Andrzej Jagodziński  w sumie przepracował 48 lat, z czego 25 w energetyce. Impreza pożegnalna przebiegła w miłej i sympatycznej atmosferze. Jak zwykle przy takich okazjach były wspomnienia, życzenia, prezenty, tradycyjne STO LAT oraz Hymn na cześć Andrzejów odśpiewany przez trzech tenorów. Organizatorzy zadbali ,żeby nikt nie umarł z pragnienia oraz nie wyszedł głodny. Wszystko było pyszne dlatego impreza przeciągnęła się do późnego wieczora.

Kariera zawodowa Andrzeja Jagodzińskiego dobiegła końca, ale członkostwo w związku pozostało. Zapraszamy do działalności w coraz większym Kole Emerytów i Rencistów.